NFA

Fotballskoler

Fotballskole

Norsk Fotballakademi arrangerer fotballskoler i høst- og vinterferier

NFA arrangerer tradisjonen tro fotballskoler i høst- og vinterferier i Gjønneshallen (Bærum) og Vallhall Arena for spillere i aldersgruppen 8-12 år, under garantert stabile inne-værfohold og godt skjermet for mulige "høststormer og andre værforstyrrelser som ofte kommer på denne tiden av året!  Innholdet i fotballskolen er basert på de franske prinsippene med mye grunnteknisk trening, i tillegg til koordinasjon og motorikk med kompetente modne NFA-trenere.

Neste fotballskoler arrangeres i høstferien 2010, fra kl 0900-1500. Prisen er kr 1400,- og som vanlig 50 % søskenmoderasjon. Inkludert i prisen er en sunn fotballunsj! Mer informasjon kommer når vi nærmer oss avspark.
Send oss en mail, først som sist, om påmelding, da det er begrenset antall plasser; post@f-a.no