NFA

Hvem er vi?

Norsk Fotballakademi

Norsk Fotballakademi ble stiftet 30/11 2005 og er registrert i Brønnøysundregisteret som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Bakgrunnen for etableringen av dette klubbuavhengige alternativet, er å gi fotballinteresserte barn/ungdommer en utvidet og tilpasset treningsmulighet, utover det tilbudet som gis av klubbene. Fotballakademiet er et tilbud til spillere som er motivert for å satse på fotball, og har lyst til å lære og videreutvikle sine ferdigheter både fotballmessig og mentalt.

Treningene startet i februar 2006 og noe av konseptet er basert på å gi dette tilbudet umiddelbart etter skoletid når det erfaringsmessig er ledig banekapasitet og de påmeldte har ”ledigtid”. Treningene foregår fra oktober til mai på kunstgress i Gjønneshallen (Bærum) og Vallhall Arena (Oslo ved Valle Hovin). Perioden mai-juni og september er det treninger på Nadderud og Haslum kunstgressbaner.

NFA arrangerer også fotballskoler i høst- og vinterferier i Gjønneshallen og vallhall Arena; se mer informasjon om dette under treninger.

Selskapet Norsk Fotballakademi er etablert og drives av:

Terje Lübeck – Ansvarlig;
A, B og C (Trener II)-kurs og flerårig trener i Stabæks junioravdeling, mangeårig fotballspiller på et lavt og behagelig nivå!

Thierry Kopp - Sportslig ansvarlig;
Fransk, tidligere profesjonell fotballspiller. Utdannet fysisk trener (europeisk høyere utdanning).  Kostholdsrådgiver for idrettsutøvere. Thierry har erfaring fra og vært ansvarlig for oppstart og etablering av fotballskoler.

Vår målsetting

Fotballakademiet vektlegger kvalitet i et spesialtilpasset treningsopplegg med kvalifiserte trenere og gode treningsforhold. Norsk Fotballakademi er basert og bygd opp etter de samme prinsipper som gjelder for de franske fotballakademiene.

Fotballakademiet legger stor vekt på utvikling av denne aldersgruppens motoriske evner og tekniske fotballferdigheter. "Gullalderen" for denne gruppen er 8-12 år og målet med Fotballakademiet er å utnytte mulighetene til å "foredle" spillernes utvikling på en lekbetont og positiv måte med riktig trening.

Vi har som mål å gi spillerne et tilbud med fokus på:

-utvikling av tekniske fotballferdigheter og motoriske og
 koordinasjonsmessige evner
-utvikling av taktiske/lagmessige ferdigheter
-utvikling av ytterligere lyst og motivasjon til å bli bedre fotballspillere
-utvikling av positive mentale og sunne holdninger.

Alt over i kombinasjon med å ha det gøy med fotball!

Vårt kontonummer (DnB Nor konto): 5081.06.06964